Epres Panni visszatért a munka világába

Forrás: MTVA/Ziha Zsolt -
Epres Panni fotózás gyász Benedek Tibor munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Epres Panni hosszú idő után végre részt vett egy fotózáson. A modell mosolygós fotót posztolt az Instagramon, aminek követői nagyon örültek.

Epres Panni június közepén vesztette el élete szerelmét, férjét, Benedek Tibort. A napokban azonban újra dolgozni kezdett.

Epres Panni visszatért a munka világába Forrás: MTVA/Ziha Zsolt

"Egy a tavaszról a karantén miatt mostanra halasztott kampány fotózásán vett részt, amely egy vegán hajápolási terméket népszerűsít majd itthon. (...) Panninak ez a szakmája, az ilyen munkákat hatalmas tapasztalattal és profizmussal könnyen elvégzi. Mégis, a jelenlegi helyzetben sokat segített neki az, hogy a teljes stáb olyan kollégákból állt, akikkel hosszú évek óta együtt dolgozik" - árulta el a Blikknek a modell egyik szakmabeli ismerőse, aki elmondta azt is, Panni számára is fontos volt, hogy megtegye az első lépéseket a dolgos hétköznapok felé.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.