Pokolivá vált egy nagy szerelem, a nőnek el kellett menekülnie élettársától, aki erőszakolta, éheztette és bántalmazta is őt.

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki rendszeresen bántalmazta és megerőszakolta élettársát. A vádirat szerint a férfi élettársi kapcsolatot létesített a sértett nővel, aki még tanulmányait is félbeszakította miatta. Az első aggasztó körülmény az volt, amikor egy hónap múlva a férfi elemelte az alvó sértett mellől a mobiltelefonját és azt eladta.

Az ezt követő két hónapban az elkövetőnél erős hangulatingadozások és dühkitörések is jelentkeztek, amelyek miatt napi szinten bántalmazta a sértettet törökbálinti tartózkodási helyükön. Azért, hogy a nő ne tudja elhagyni, a férfi személyi iratait és bankkártyáját is magánál tartotta.

A kép illusztrációForrás: Shutterstock

Az elkövető ezen időszakban a magatartása miatt félelemben élő nőt többször is szexuális együttlétre kényszerítette bántalmazással, illetve fenyegetéssel. A férfi az együttlétek során is pofozta és ütötte a sértettet.

A végsőkig megfélemlített, éhes és kimerült nő kétségbeesésében végül az egyik reggel – kihasználva, hogy a férfi még alszik – mindenét hátrahagyva elmenekült. A törökbálinti utcákon bolyongó sértettet végül az eszméletét vesztette és hozzá mentőt hívtak.

Az Érdi Járási Ügyészség szexuális erőszak bűntette, kapcsolati erőszak bűntette és lopás vétsége miatt emelt vádat a férfi ellen - olvasható az ügyészség oldalán.