Még tavaly március elején bukkantak kamaszok feldarabolt testrészekre egy elhagyott vízelvezető árokban Jászalsószentgyörgyön. A testrészek egy férfihoz tartoztak. A rendőrség akkor kiderítette, hogy a gyilkosságot és a brutális darabolást egy 27 éves nő, P. Szilvia követte el. Az ügyben most történt vádemelés.

P. Szilvia az áldozat egykori élettársa akkor vallott be mindent, amikor a rendőrök keresztkérdéseknek tették ki - írja a Blikk.

A nő vallomásában azt mondta, hogy a pénz miatt veszekedtek, majd drog hatása alatt több késszúrással végzett a férfival - aki állítása szerint gyakran erőszakoskodott vele -, még Ausztriában, Bécsben, ahol együtt éltek.

A kép illusztrációForrás: Shutterstock

Miután megölte a férfit, a fürdőkádbacipelte, és maró folyadékot öntött rá, hogy megnehezítse azazonosítását. Majd konyhai eszközökkel feldarabolta a holttestet, műanyag zsákokba, majd bőröndökbe tette. Értékeit magához vette.

Autót rendelt és hazautazott a bőröndökkel, amikben áldozata maradványai voltak. Otthon édesanyjának mindent elmondott, és együtt döntöttek úgy, hogy elrejtik a zsákokat. Először el akarták ásni, de a föld túl kemény volt a hideg miatt, így végül a vízelvezetőbe dobták őket.

A nő ellen előre kitervelten elkövetett emberölés, kifosztás és drogbirtoklás a vád, édesanyja ellen pedig bűnpártolás.