Kizuhant saját autójából az ittasan vezetett sofőr, miután karambolozott Zsidró Tamással

Karambol Zsidró Tamás ittas sofőr baleset mesterfodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárfodrász, Zsidró Tamás szerda délután szenvedett balesetet, miután a vétkes sofőr az autójával vele szemben haladt az úton. Mint kiderült, a karambolt okozó férfi részegen vezetett. 

A mesterfodrászt, Zsidró Tamást nagyon megviselték a történtek, aki nagyon szerencsés tartja magát, hogy ép bőrrel sikerült megúsznia a balesetet.

"Teljesen nyugodtan, minden szabályt betartva ereszkedtem le a kocsival, amikor egy éles kanyarban a szembejövő autó nyílegyenesen felém tartott.

A vezető egyáltalán nem mozdította meg a kormányt, hogy bevegye a kanyart. Láttam, hogy muszáj félrerántanom a kormányt. Az autó bal oldali kereke és az oldala így is megsérült, de legalább én épségben szálltam ki az autóból" - mesélte a Blikknek Tamás.

Az ütközés utána a férfi továbbhajtott, majd pár utcával odébb egy villanyoszlopnak csapódott. A sofőr olyan részeg volt, hogy szinte kirepült a saját autójából. A történteknek szerencsére több szemtanúja is volt.

Az ittasan vezető kisteherautó sofőrjét végül egy betonoszlop állította meg Forrás: Facebook/ABAC 0-24 Autómentés Autószállítás

"A csattanás után a sofőr megpróbált kiszállni, de egyszerűen nem tudott kikászálódni a kocsiból. Amikor nagy nehezen kinyitotta az ajtó, úgy zuhant ki négykézlábra, mint egy krumpliszsák.

Addigra többen is megálltak, hogy megnézzék, mi történt, ők próbáltak segíteni neki" - mesélte a lapnak az egyik szemtanú.

"Gyakorlatilag a földön feküdt, és négyen kellettek, hogy megálljon a lábán. Amikor kérdezgették, hogy jól van-e, annyit mondott, „ugrott a jogosítványom és a munkám".

Hogy ezt összegzésnek szánta, vagy korábban történt, azt nem tudom. El akart menekülni, de járni sem tudott. Végül megérkeztek a mentők, akik elvitték, a rendőrség pedig megkezdte a helyszínelést."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.