Vastag Csaba a testvéri veszekedésekről vallott:"Sok konfliktusunk volt"

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv -
konfliktus Vastag Csaba veszekedés testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba gyerekkoráról mesélt.

Vastag Balázs, Csaba és Tomi közös gyerekkora a mai napig meghatározza a kapcsolatukat, amiről most őszintén mesélnek a HOT! magazinnak.

Sztárban sztár 7. Vastag Csaba Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv


„Tomi tíz évvel később érkezett az életünkbe, és addigra Balázzsal nagyon összekovácsolódtunk. Eleinte kisöcsiként nehezen engedtük közénk, ám ahogy múlt az idő, beért bennünket. Tinikorunktól kezdve rengeteget bandáztunk, felhőtlen gyermekéveink voltak. Tomi már nyolcévesen jönni akart velünk bulizni, ebből sok konfliktusunk volt. De évekkel később már csatlakozhatott, és neki jóval könnyebb is volt meggyőznie anyáékat, hiszen velünk nem eshetett bántódása. Amikor már együtt mentünk az éjszakába, az esetek többségében Balázs volt a jófiú, ő terelt bennünket a helyes útra. A közös bulikon közelebb kerültünk egymáshoz, és ez a mostani életünkre is nagymértékben kihat" – tette hozzá az énekes, aki testvéreivel együtt számos kérdésre ad választ a HOT! magazin legfrissebb számában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.