Sírva omlott össze a kamerák előtt Vasvári Vivien: „Egyedül érzem most magam"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
összeomlás Vasvári Vivien Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien kamerák előtt omlott össze...

A Farm VIP című műsor újabb fordulóponthoz érkezett: már nincsenek piros és sárga csapatok, az eddigi ellenfelek összeköltöztek egymással. Két játékostól, Bay Évától és Vásáry Andrétól pedig el kellett búcsúzniuk a játékosoknak.

Vasvári Vivien Fotó: Polyák Attila - Origo

Éva, akit mindenki csak nagyinak hívott a műsorban. Vasvári Vivien legnagyobb támasza volt, így nehezen viselte a távozását.

„Jelenleg mélyponton vagyok és fáradt is vagyok. Új számomra a közeg, Ági és Évike sincs már itt, most jutottam el arra a pontra, hogy kivagyok. Most ilyen kedvem van, de a napok majd eldöntik, merre alakulnak a dolgok. Én nem biztos, hogy mindent szeretnék megbeszélni a többiekkel, vannak dolgok, amik számomra magánügyek. Ha ez esetleg kihat a játékomra, akkor sincs semmi probléma, igyekszem majd kezelni. Egyedül érzem most magam, nyilván nekem kellene beilleszkednem a már összeszokott csapatba, de ez csak akkor működhet, ha a többiek is hagyják, és még nem tartok ott, hogy beleillenék ebbe a közösségbe" - mesélte Vivi, rta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.