Döbbenetes kegyetlenséggel lefejezte, majd feldarabolta édesanyját az ausztrál nő. Mert szerinte az asszony ki akarta űzni belőle a démonokat, de pont, hogy őt szállták meg - ezzel magyarázta tettét.

A 27 éves Jessica Callimeri különös kegyetlenséggel végzett édesanyjával, számtalanszor megszurkálta, több konyhakést beletört a testébe, levágta a fejét, és elkezdte feldarabolni a holttestet. A konyhában találták a rendőrök a szétszórt testrészeket.

Jessica nem tagadta szörnyű tettét, az udvaron várta a rendőröket talpig véresen, majd azt is megmutatta, hogy hová dobta a fejet.

A fotó illusztráció.Forrás: Shutterstock

„Csak szúrtam, és szúrtam, és szúrtam, majd levágtam a fejét is" – árulta el a nő. Állítása szerint azért tette, mert az anyja akarta őt megkéselni, a hajánál fogva rángatta a földön, mert azt gondolta démon szállta meg. Ám Jessica szerint ez pont az anyjával történt, azért vágta le a fejét, hogy kiengedje a gonoszt.

A vizsgálatok szerint a nő nem volt beszámítható állapotban, amikor elkövette a gyilkosságot, így valószínűleg megússza a börtönt – írta a New York Post.