Halála előtt teljesült Pécsi Ildikó legnagyobb vágya - kibékült az unokájával

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
békülés halál unoka Pécsi Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halála előtt kibékült unokájával, Csabával Pécsi Ildikó. Hosszú évekig tartó csatározás után megbékéltek egymással.

Évekkel ezelőtt távolodott el egymástól Pécsi ildikó és imádott unokája, Csaba. Minden akkor kezdődött, mikor Ildikó fia és Pártos Csilla elváltak. Hosszú évekig nem is beszéltek egymással, bíróságra jártak egy ingatlan ügyében, ami a színésznő tulajdona volt, de Pártos Csilla lakott benne.

Budapest, 2020. február 28. A Magyar Filmakadémia életműdíjával kitüntetett Pécsi Ildikó színművész (j) az elismerés átadásán a Pesti Vigadóban 2020. február 28-án. Mellette Szinetár Miklós rendező, forgatókönyvíró. MTI/Szigetváry Zsolt Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Szűcs Lajos halála azonban közelebb hozta egymáshoz nagymamát és unokát, így teljesült a művésznő vágya: kibékülhetett kedvenc unokájával.

„Csabi úgy döntött, a hétvégén meglátogatja Ildikót. Nagyon jól érezték magukat együtt, nyoma sem volt a korábbi nézeteltéréseknek. Nosztalgiáztak, régi képeket nézegettek, majd ellátogattak a temetőbe is, hogy egy kicsit elidőzzenek Szűcs Lajos sírjánál. Én úgy látom, Csabi hozzáállása sokat változott, Ildikó pedig nagyon örült a találkozásnak, és persze annak, hogy visszakapta az unokáját" - mondta a nyáron egy közeli ismerős a Ripostnak, emlékezett vissza a napilap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.