Fényes nappal egy plázában támadtak rá a magyar műsorvezetőre - ő maga vallott a történtekről

műsorvezető Tokár Tomi támadás zaklató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fényes nappal egy plázában támadott rá egy őrült zaklató Tokár Tomi műsorvezetőre - állítása szerint nem ez volt az első eset.

Egy régi esetről mesélt a műsorvezető: 10 évvel ezelőtt együtt dolgozott egy férfival, majd megszakította vele a kapcsolatot.

Tokár Tomi Forrás: rtl.hu

„Ez a történet nagyon régről ered, az illetővel anno volt egy közös munkánk. Vadabbnál vadabb elképzelései voltak, követelőzni kezdett, végül megszakítottam vele minden kapcsolatot. Nem sokkal később azonban rátámadt az akkori barátnőmre. Csütörtök este egyszer csak mögém lépett a plázában. Kiabálni kezdett, folyamatosan mondta a sérelmeit, az egész életét, minden gondját rám zúdította. Hiába próbáltam higgadtan, nyugodtan beszélni vele, egyszerűen nem lehetett rá hatni. „Megfenyegetett, felsorolta, mivel és hogyan akar tönkretenni, majd lökdösődni kezdett. Ekkor érkeztek meg a bevásárlóközpont biztonsági őrei, akik lefogták és elvezették, majd rendőrt hívtam. Annyira agresszív volt, hogy az sem érdekelte, hogy veszik a biztonsági kamerák és hány szemtanú van arra, hogy inzultált. Ám amikor meghallotta, hogy jönnek a rendőrök, elszaladt." - vallot az esetről Tokár Tomi a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.