Saját lányát tartotta szexrabszolgaként egy bestiális apa, mindezt 23 éven keresztül.

A holland származású Ronald Van Der Plaat először Vanuatun élt, majd onnan Új-Zélandra költözött kislányával. A férfi még csak nem is hasonlított sosem egy apához, szörnyű módon használta ki gyermeke,Tanjas Darke kiszolgáltatottságát - írja a Daily Mail Australia.

Lánya csupán 9 éves volt, amikor apja első ízben fajtalankodott vele. Ezután rendszeressé vált az erőszak, gyakorlatilag szexrabszolgaként tartotta Tanjast, akit fogva is tartott. Szörnyű kegyetlenkedései nem álltak meg a nemi erőszakban - bár már egy ilyen alkalom is bőven kimeríti a bestiális jelzőt - a lánnyal borzalmasan bánt. 

Tanjas végül 23 év rettegésben és fájdalomban töltöttt év után, 1992-ben tudott megszökni kegyetlen apjától. Van Der Plaatot 2000-ben elítélték, de 2016-ban elfogadták a feltételes szabadlábra helyezését.

A hatóságok azóta egy nyomkövető segítségével folyamatosan figyelik a férfit, aki este 10 és reggel hat között nem hagyhatja el lakását, nem mehet játszóterek, iskolák, óvodák közelébe, valamint lányát sem keresheti fel.