Nem fogunk örülni annak, ami a következő napokban ránk vár

Forrás: MTI/Honéczy Barnabás -
borús felhősödés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borús, párás időre számíthatunk a következő napokban ónos szitálással.

Csütörtök

Túlnyomóan borult, párás időre számíthatunk. Főleg az ország északi felén alakul ki szitálás, éjszaka néhol ónos szitálás. Reggel 0, délután +5 fok körül alakul a hőmérséklet. Gyenge marad a szél. Fronthatás továbbra sem várható.

Borús idő várható - Képünk illusztráció Forrás: MTI/Honéczy Barnabás

Péntek és szombat

Borult, párás idő várható. Csak rövid ideig és elvétve szakadozhat fel a felhőzet. Továbbra is előfordul szitálás, mely csúszóssá teheti az utakat. A keleties szél gyenge lesz. Reggelente -2, +3, délutánonként +2, +7°C valószínű.

Vasárnap és hétfő

Folytatódik a borongós, ködfelhős időjárás, de már nagyobb eséllyel bukkanhat elő a nap. Szitálás továbbra is lehet. A maximumok +5, +6 fok körül várhatók.

Kedd

Változóan felhős időre van kilátás, de főleg északon marad az egész nap rétegfelhős, párás, foltokban ködös idő. Számottevő csapadék még nem ígérkezik. Nem lesz változás a hőmérsékletben - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.