A sződligeti állomáson molesztált nőket a szatír

Forrás: Shutterstock -
vasútállomás Sződliget molesztálás szatír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi már jó ideje molesztált nőket Sződligeten, ám eddig senki sem tett feljelentést. A legutóbbi esetnél azonban egy nő értesítette a hatóságokat, így sikerült elkapni a férfit.

Nem először fordult elő, hogy egy férfi magát mutogatta önkielégítés közben a sződligeti vasútállomáson illetve az általános iskolai parkolóban.

Ám senki sem tett feljelentést egészen ideáig. Történt ugyanis, hogy egy nő észrevette miközben a vonatra várakozott, hogy a másik peronon a férfi magához nyúl, és direkt felhívja rá a figyelmét. Szonja tárcsázta az édesapját, aki rendőrként dolgozik, ám az nem vette fel. A nő ezután édesanyjának szólt telefonon, aki értesítette a polgárőrséget.

A 47 éves férfi megpróbált elmeneküli előlük, de nem járt sikerrel, végül elkapták, és bevallotta tettét. A polgárőr elmondása szerint már régóta szerették volna kézre keríteni. Arra kérnek mindenkit, ha hasonló esetet tapasztalnak, azonnal szóljanak a rendőrségnek – adta hírül a Tények.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.