Túladagolta rabtársát a drogcsempész a balssagyarmati börtönben

drog börtön Balassagyarmat túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2017 tavaszán a balassagyarmati börtönben az egyik rab drogot csempészett be, amiből egy nagyobb mennyiséget rabtársának adott, amivel a férfi túladagolta magát. 

A szerencsének és a gyors orvosi segítségnek köszönheti az életét az a férfi, aki 2017 május 18-án a balassagyarmati börtönben túladagolta magát.

Túladagolta rabtársát a nógrádi drogkirály (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A sárgás és fehér színű anyagot egy zacskóban az egyik rabtársától, K.A.-tól kapta, amelynek nagy részét egyből el is fogyasztotta. Másnap rosszul lett a zárkájában. Kiderült, hogy

a férfi 100-150 gramm kábítószert fogyasztott el, ami 20-100 adagnak felel meg

- írja a Balassagyarmati Törvényszék.

A tárgyalási jegyzékben olvasható, hogy a férfi súlyos, közvetlen életveszélyes állapotot okozó mérgezést szenvedett el, amely a gyors orvosi beavatkozás nélkül halálhoz vezetett volna.

A rab, aki társának drogot adott, drogkirálynként ismert Nógrád megyében, ellene kábítószer-kereskedelem miatt büntetőeljárás van folyamatban a Balassagyarmati Törvényszéken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.