Balázs Klári a halál torkából menekült meg: "Ne csak valami banális betegségre tessék gondolni"

Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári -
Balázs Klári nosztalgia életveszély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Háromszor menekült meg a halál torkából Balázs Klári.

A kortalan énekesnő, Balázs Klári elmesélte, hogy háromszor menekült meg a halál torkából. Mindhárom esetben szó szerint megcsapta a halál szele.

"Többször megérintett már a halál szele, és itt ne csak valami banális balesetre tessék gondolni, hanem komoly szituációkra" - mesélte a Borsnak Klárika.

Balázs Klári Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári

"Az első ijesztő helyzetem ötéves koromban történt. Sokan voltunk testvérek és rendszeresen a vonatállomáson játszottunk, ott dolgozott az apukám(...)Én egyszer csak úgy döntöttem, hogy indiánost játszom, és a fejem a sínekre hajtva hallgatóztam. Nem vettem észre, hogy közeledik egy vonat, és a felnőttek is mással voltak elfoglalva, így senki sem látott. Az egyik felnőtt fordult felém véletlenül, odarohant, majd felkapott az utolsó pillanatban. Nagyon megijedtem."

Másodjára és harmadjára pedig a víz ragadta őt el majdnem, így azóta nincs jóban vele.

"Ezért szoktam mondani, hogy az élethez szerencse kell, nekem életben kellett maradnom, hogy az legyek, aki vagyok, hogy Gyuri társa lehessek, hogy ma erről beszélhessek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.