A Notre Dame és az NFL volt labdarúgóját, Louis Nix-t, akinek a hét elején jelentették be eltűnését, szombaton holtan találták. A férfi 29 éves volt.

Nix családja szerdán jelentette be a focista eltűnését a rendőrségen. Több napos keresgélés végül szombaton találtak rá a férfira. Nix édesanyja megerősítette, hogy az amerikai focista életét vesztette. Egyelőre nem lehet tudni, mi okozta a férfi halálát - írta meg az Espn.

A Jacksonville-i seriff hivatala szerint Nixet utoljára szerdán délelőtt 10 órakor látták, amikor is édesapja Jacksonville-i rezidenciáját hagyta el egy 2014-es szürke Hyundai autóval. Brian Kelly, a Notre Dame futballedzője a nyilvánosság segítségét kérte Nix megtalálásához.

Nix a Jacksonville-i Raines középiskolában fedezték fel és három szezont játszott a Notre Dame csapatában, mielőtt 2014-ben a Houston Texans a harmadik fordulóban befogadta volna. Nix védekező játékos lett volna, de térdsérülései miatt soha nem játszott egyetlen meccset sem a Texans csapatában, és csak négy meccset játszott a New York Giants számára. 2016-ban a Washington és a Jacksonville Jaguars együttesénél is töltött némi időt.

Nix egy decemberi lövöldözés során megsérült, miközben a Jacksonville-i repülőtér közelében lévő benzinkútnál ellenőrizte a guminyomást. A közösségi médiában akkor elmondta, hogy mennyire szerencsésnek érzi magát, hogy életben maradt.