A 25 éves Jonathan Simpson tagadja az emberölést vádját a 22 hónapos Jacob Marshall halála kapcsán. A férfi többféle magyarázatot adott, mi is történt aznap délután. 

Emma Marshall azzal vádolja élettársát, hogy ledobta kisgyermekét a lépcsőn, miközben ő fodrásznál volt. A  kis Jacobot 2019. július 12-én a spekei Belsford Way-i otthonában eszméletlen állapotban találták halálos agyi sérüléssel. A férfi több ellentmondásos és szokatlan magyarázatot is adott arra, hogy mi történt - írja a Mirror.

Emma Marshall egy társkereső oldalon ismerte meg barátját 2019 elején és az év közepén már szinte minden nap nála volt a férfi. Szeretetteljes és gondoskodó embernek ismerte meg, aki sok mindent megtett a fiaiért. A nő július 12-én elvitte idősebb fiát az iskolába, majd elment fodrászhoz és mire hazaért, 22 hónapos kisfia már nem élt.

Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

A gyermek haláláért egyértelműen párját tette felelőssé, aki azt állította, hogy a gyermek leesett a kanapéről. A férfi épp kiment cigarettázni, ezért nem volt ott, amikor a baleset megtörtént. Az orvosok később egyértelmű zúzódások jeleit találták meg a kisfiú fején, karján, lábain, állán és az ágyékán is. Jonathan azzal magyarázta a sebeket, hogy korábban kisfia nekiszaladt egy falnak és már akkor csúnyán megütötte magát.

A gyermeket az Alder Hey kórházba vitték, ahol mindkét szemében vérzés volt. Végzetes agysérülést állapítottak meg nála, amelynek kiváltásához nagyon jelentős erőre volt szükség. A kisfiúnál agyi műtétet kíséreltek meg, de a rengeteg vérveszteség miatt sajnos nem volt esély őt megmenteni. A férfi tagadja, hogy megölte volna a kisfiút.