Otthonukban felszerelt kamera rögzítette, ahogy a 38 éves Troy Scott Doughty ütlegelte a beszédzavaros kisfiút, mert az nem tudott elaludni.

A clarksville-i férfit letartóztatták gyermekbántalmazás vádjával, miután a rendőrség azt mondta, hogy az autista gyermeket 15 alkalommal ütött fejbe, mert a gyermek éjszaka nem tudott elaludni.

A 38 éves Troy Scott Doughty barátnője állítólag felhívta a Clarksville-i rendőrséget, és elmondta, hogy munka közben telefonhívást kapott Doughty-tól, aki azt mondta, hogy elpattant az agya. A bírósági nyilvántartás szerint a házaspár otthonában elhelyezett kamerák azt mutatták, hogy Doughty többször fejbe ütötte az 5 éves autista gyermeket - írta meg a Dreamindemon.

A diagnosztizált beszédzavarral rendelkező gyermek nagyon zaklatott volt, sírt, sikoltozott és próbált beszélni Doughty-val, aki továbbra is ütlegelte. A hétperces felvételek során Doughty körülbelül 15 alkalommal ütötte fejbe a gyereket"- nyilatkozta az egyik illetékes.

gyerek bántalmazás családon belüli erőszak verésForrás: Shutterstock

A családon belüli erőszak sajnos csak erősödött a koronavírus hatására. Legutóbb arról adtunk hírt, hogy egy 25 éves férfi 22 hónapos csecsemőt dobott le a lépcsőről.