Nagy Feró: "Azt várom, hogy mindenkinek megjöjjön a józan esze"

MTVA -
HOT! magazin oltás koronavírus Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Feró azt vallja, amit sokan: oltás nélkül nem tér vissza az életünk a rendes kerékvágásba. Márpedig a Beatrice frontembere szeretné ősszel megtartani a Feró 75 elnevezésű rockkoncertjét.

„Azt várom, hogy mindenkinek megjöjjön a józan esze, és tudomásul vegye, hogy nem csak saját magáért felelős! Nem vagyok virológus, zenészként hallgatok a nálam okosabb orvosokra, akik azt mondták: bármelyik oltás jobb annál, mint ha nem oltatunk. Alig várom, hogy végre megkapjam a vakcinát! Szeretnék hazamenni Erdélybe" – magyarázza a rocker a holnap megjelenő HOT! magazinban.

Nagy Feró MTVA

A friss HOT!-ban Feró mellett a Korda-Balázs házaspár, Ónodi Eszter, Nyertes Zsuzsa és Pataki Ági is mesél arról, hogy mi a véleménye az oltásokról. Keressétek a magazint digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.