Vitray Tamás a balesetéről: "A vezetői stílusomat nem fogom megváltoztatni a jövőben, nincs rá szükség"

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
Vitray Tamás autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február közepén szenvedett autóbalesetet Vitray Tamás. Bár a két autó csúnyán összetört, egyik félnek sem esett baja. A legendás tévést nagyon sokan támadták, mondván, ennyi idősen már nem kellene vezetnie.  A 88 éves Vitray elismeri, hogy hibázott, ám a történtek sem vették el a kedvét a vezetéstől. 

"A családomnak nincs kifogása az ellen, hogy visszaüljek a volán mögé. (...) A vezetői stílusomat nem fogom megváltoztatni a jövőben, nincs rá szükség. Hiszen nem vezetési hibát követtem el, hanem figyelmetlen voltam. Mindannyian hibázunk. Én is, más is. Nem arról volt itt szó, hogy alkalmatlan lennék a vezetésre. Nem bűnöztem, hibáztam. A két kocsi totálkárosra tört, de szerencsére a benne ülő két ember megmenekült" – nyilatkozta a Story magazinnak az üggyel kapcsolatban Vitray Tamás.

Fotó: Hirling Bálint [origo]

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.