Heti holdnaptár (március 8-14.): mondjunk igent az ismeretlen utak felfedezésére

horoszkóp holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombat esti Újholdat követően lassú ütemben, de hízni kezd a Hold, így a hét végére jelentős és látványos dolgokra lehet számítani. A szorgos és odaadó munka gyorsan megtérül, energiaforrásaink feltöltődnek, s ezt ajánlott építő, tartalmas jellegű feladatokra, megvalósításokra felhasználni. Sok munkának most lesz meg a gyümölcse, lehet végre örülni magunknak, másoknak, a közös eredményeknek. Ki kell hozni a pillanatnyi lehetőségekből a legtöbbet úgy, hogy igent mondunk az ismeretlen utak felfedezésére. Új dologba is kezdhetünk, de nem kell kapkodni. A kitűzött cél legyen pontos és ez lebegjen a szemeink előtt.

2021. március 8., hétfő a ♑ban (Fogyó hold, Bak)

Ismerjük fel ezen a napon, mi az igazán fontos számunkra, s ennek megfelelően tegyük le a terheinket és vállaljunk fel új dolgot. Ideje a szellemi megvilágosodásnak, a tisztánlátásnak.

2021. március 9., kedd a ♒ben (Fogyó hold, Vízöntő)

Érdemes szétválasztani a jót és a rosszat, a hasznosat és a haszontalant. Tanulj valami újat, amiből hamar származhat valamilyen profit. Figyelni kell másokra, mert más emberek megmutatják, merre kell továbbmennünk.

2021. március 10., szerda a ♒ben (Fogyó hold, Vízöntő)

Az elmúlt napok és hetek különféle tapasztalatainak összegzésére jó nap. Jusson idő az aktuális tervek alapos újragondolására. Nem szükséges kapkodni. Minden akkor történik, amikor történnie kell.

2021. március 11., csütörtök a ♓ban (Fogyó hold, Halak)

Bonyolult, nehézkes, leterhelő nap, akár félreértésekkel és vitákkal tarkítva. Helyezzük a saját igényeinket fókuszba. Nem érdemes eltitkolni, ha nem akarunk valamit megtenni. Sürgősen módosítsunk a megszokásokon.

2021. március 12., péntek a ♓ban (Fogyó hold, Halak)

Ne ma vágjunk új dologba, de feltétlenül örüljünk annak, amink már megvan! Ha jön egy jó ajánlat, kérjünk pár nap haladékot, mert a szombati Újhold után, tisztán és pontosan fogjuk látni a lehetőségeinket.

2021. március 13., szombat a ♓ban (Újhold, Halak)

Amire gondolsz, amire vágysz, pontosan az fog történni. Hát légy okos és tudatos! Ha jóra gondolsz, akkor a fejlődés és gyarapodás lehetősége adott. Ajánlott tervezni, beszélgetni, új célokat kitűzni délután.

2021. március 14., vasárnap a ♈ban (Növő hold, Kos)

Mozgás, természetjárás, barátkozás, beszélgetés, eszmecsere erősen javallott. A belső hang pontos iránymutatásokkal lát el mindannyiunkat. Kerülendő a félrebeszélés és a tények takargatása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.