Ezt az egyet bánta meg Meghan Markle a királyi családból való kilépéssel kapcsolatban

királyi család Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry kitárulkozott az Oprah Winfrey interjúban - nyíltan beszéltek családjukról, az elmúlt időszakról és az őket ért sérelmekről.

Meghan Markle nyíltan beszélt arról az Oprah interjúban, hogy azt hitte, hogy annak ellenére, hogy hivatalosan kiléptek a királyi család kötelékéből, további védelemben részesülnek majd. A királyi család azonban nem biztosítja már a védelmüket és anyagilag sem támogatja őket - adta hírül a The Sun.

A házaspár tavaly hagyta el az Egyesült Királyságot, miután a pénzügyi függetlenség megszerzése érdekében lemondott a királyi feladatokról. Harry és Meghan azóta jövedelmező megállapodásokat kötöttek a Netflix-szel és a Spotify-jal, miután egy 11 millió fontos kaliforniai kastélyba költöztek.

Harry herceg Meghan Markle Forrás: Getty Images/2017 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Oprah kérdésére, hogy sajnálják-e valamilyen módon a döntésüket, Harry azt mondta:

Meghan ezt követően hozzátette:

Harry kiemelte az interjú során, hogy döntésével, miszerint kilépnek a királyi család kötelékeiből, nem támadta hátba a királynőt, többször egyeztetett vele és édesapjával, Károly herceggel is többször beszélt arról, mire készül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.