Az Oprah-interjú csak a kezdet: sokkal nagyobb bombát dobhat le Meghan Markle

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein -
Oprah Winfrey interjú Meghan Markle életrajzi könyv Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási botrányt kavart Harry herceg és Meghan Markle interjúja, amit Oprah Winfrey-nek adtak múlt héten. Meghan azt állította, hogy a királyi család nem védte meg őket a bulvársajtótól, és a kis Archie bőrszínével kapcsolatban is megjegyzéseket kaptak. Ám a történetnek itt közel sincs vége, Meghan még ennél is nagyobb bombát készül robbantani.

Kiderült, hogy Harry felesége naplót írt attól a perctől kezdve, hogy megismerkedett a herceggel. Minden beszélgetésüket, minden veszekedésüket leírta, később pedig a király család ügyes-bajos dolgait is feljegyezte. Lapértesülések szerint, ha a hercegné ezeket a kéziratokat nyilvánosságra hozza, abba a királyi család könnyen belebukhat, és ez a monarchia végét is jeletheti. Márpedig Meghan pont erre készül: életrajzi könyvként akarja kiadni ezt a naplót.

Harry herceg és Meghan Markle Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein

A királyi család életrajzírója, Ingrid Seward azt mondja, ha Meghan megnevezné azokat, akik megjegyzést tettek Archie bőrszínére, vagy nem nyújtottak neki segítséget akkor, amikor öngyilkos gondolatai voltak, az végzetes károkat okoznak a monarchiának. A szakértő azonban biztos abban, hogy a megfelelő összegért Meghan hajlandó lesz erre. Michel Obama 48 millió dollárt kapott azért, hogy megírja életrajzi könyvét, Meghan ennek az összegnek háromszorosát húzhatja be - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.