Más volt a gyilkos fegyver: újabb részlet derült ki a Covid-osztályon történt támadással kapcsolatban

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság ámokfutás kínai Honvédkórház szurkálás tanárnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan mi is beszámoltunk róla, körülbelül másfél héttel ezelőtt egy kínai férfi sebészolóval összeszurkált egy lélegeztetésre szoruló tanárnőt a Honvédkórházban. A nőt a szúrások a mellkasán és az arcán érték, és a támadás után pár nappal belehalt a sérülésekbe.

A korábbi értesülések szerint a kínai férfi a Covid-osztályon egy sebészollóval támadt rá betegtársára, de most kiderült, nem is az volt a gyilkos fegyver.

Illusztráció. Forrás: Shutterstock

A Blikk úgy tudja, nem sebészollóval ölt a férfi a Honvédkórházban, hanem kötözőollóval. Ezt nem kell elzárva tartani, a kötözéshez szükséges többi eszközzel együtt akár a betegek is elérhetik.

továbbra sem lehet tudni, hogy miért támadt rá a kínai férfi a mélyaltatásban lévő 54 éves tanárnőre a műanyagynylű ollóval, de a család ügyvédje abban bízik, a bíróság beszámíthatnak ítéli majd az elkövetőt, és életfogytiglant kap tettéért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.