Drogosok tartják rettegésben két budapesti buszjárat utasait

Forrás: Facebook -
drog BKK Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BKK azt ígérte, megerősítik a 9-es és a 151-es buszokon a Fővárosi Közterület-felügyelet járőrszolgálatát, ugyanis a járatokat a kőbányai szakaszokon szinte elözönlik a drogosok, az emberek félnek tőlük. 

Ígéretet tett a Bors problémafelvetése után a BKK, hogy az érintett járatokat szogorúbban ellenőrzik, ugyanis drogosok hangoskodnak, lopnak azokon. Van, aki szerint bátorság kell ahhoz, hogy ezekre felszálljon valaki, különösen a kőbányai szakasz érintett.

Forrás: Facebook

A napilap munkatásai a kőbányai végállomáson inkognitóban több kerületi közterület-felügyelővel is szóba elegyedttek. Megtudták, ők nem szállhatnak fel a járművekre, csak a fővárosi kollégáik, ám így is van mit tenniük.

"Főleg reggel és este adnak sok munkát a kábítószer-felhasználók. Mi már a viselkedésük alapján megállapítjuk, hogy mit fogyasztottak. Sajnos errefelé a legolcsóbb, és egyben a legdurvább dizájnerdrogok a jellemzőek, hiszen a hajléktalanok vagy a szegényebb fiatalok csak azokat tudják megvásárolni. Persze Kőbányának vannak előkelőbb részei is, de az ott élők inkább minőségibb cuccokat tolnak" - árulta el az egyikük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.