Sokkoló: egy 24 éves férfi Kendall Jenner meggyilkolását tervezte a pszichiátrián

Forrás: AFP -
gyilkosság Kendall Jenner pszichiátria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashian lányok féltestvérét, Kendall Jenner-t a rendőrség értesítette arról, hogy egy férfi a megölését tervezi a pszichiátrián.

A Los Angeles-i rendőrség megtudta, hogy a jelenleg pszichiátrián kezelt 24 éves Bowker meg akarja ölni Kendall Jennert, majd magával is végezne. A férfi egyből fegyvert akar venni, amint kiengedik az intézetből. A rendőrség azonnal értesítette a sztárt, aki meg is tette a szükséges lépéseket - írja az Origo.

Kendall Jenner merész ruhájában... Forrás: AFP

A divatmodell és valóságshow személyiség távolságtartási végzést szerzett Malik Bowkerrel szemben, a bírósági döntés értelmében a férfi nem mehet 100 yardnál, nagyjából 91 méternél közelebb a nőhöz. Ez önmagában nyilván még kevés lesz, hogy megvédjék Kendallt a merénylőtől, viszont egy mindenre felkészült testőrcsapat is vigyáz majd a szépségre a nap huszonnégy órájában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.