Sokkoló részletek derültek ki Szilágyi István meggyilkolásáról

Forrás: Youtube/GyorPluszTV -
gyilkosság szilágyi istván nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmeorvos szakértő véleménye szerint Szilágyi István fia beszámítható állapotban volt, amikor kalapáccsal esett édesapjának, és meggyilkolta.

Az 50 éves Sz. Péter tavaly május 3-án gyilkolta meg édesapját, Szilágyi Istvánt. A férfi ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt folytattak eljárást.
Az elmeorvos szakértő arra a következtetetésre jutott, hogy beszámítható állapotban volt a gyilkosság idején.

Szilágyi István fia beszámítható állapotban volt apja meggyilkolásakor. Forrás: Youtube/GyorPluszTV

A nyomozók rekonstruálták az eseményeket, kiderült előző éjszaka Sz. Péter nyugtalan volt, és szülei köze feküdt le aludni. Reggel egy kalapáccsal rontott édesapjának, többször fejbe verte, fojtogatta, megtaposta a mellkasát. Édesanyja egy közeli üzletbe rohant segítségéért, de már nem tudták megmenteni a színész életét. Többszörös koponyatörést és sorozat-bordatörést szenvedett, a helyszínen életét veszítette.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette ügyében nyomozott, az iratokat átadták az ügyészségnek – írta a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.