Egyszerűen felfoghatatlan, hogyan képes egy édesanya kárt tenni a saját gyerekében. Egy indiai nő azért végzett hároméves kislányával, mert más műsort akart nézni a tévében, mint ő. 

Borzalmas gyilkosság rázta meg az indiai Bengaluru városát, ahol egy építési területen találták meg egy hároméves kislány holttestét a hatóságok.

Az azonosítás után azonnal értesítették a szülőket, akiket először teljesen lesokkolt a hír, majd rövidesen az édesanya beismerte brutális tettét.

A kép illusztrációForrás: Shutterstock

 A 29 éves Suhda elárulta, hogy a kislánya éppen tévét nézett, amikor az édesapa hazaért, majd leült a lánya mellé és átkapcsolt a hírekre. Ezen a szülők összevesztek, a vitába pedig a kislány is bekapcsolódott, amelyben az apja oldalára állt. Ez az édesanyát annyira feldühítette, hogy megfogta és elvitte egy építkezésre, ahol a puszta kezével megfojtotta és a holttestét pedig otthagyta - írja a Crime Online.

A nő úgy érezte, hogy a kislánya jobban szereti az apját, mint ő, ezt pedig nem bírta elviselni. A gyerekgyilkos anyát letartóztatták, vádat emeltek ellene.