Egy kiskutya miatt tört ki a vérengzés a 28-as villamoson: egy embert halálra szúrtak

Forrás: Facebook/Ments meg! -
gyilkosság késelés 28-as villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly április 3-án este szúrtak le a budapesti 28-as villamoson, a VIII. kerületi Orczy téren egy 28 éves férfit. Kiderült, a késelésbe torkolló verekedés egy kiskutya kapcsán alakult ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozásának adatai szerint a későbbi áldozat egy barátjával és kiskutyájával utazott, amikor egy férfi piszkálni kezdte a törpepincsit. A kutya gazdája ezt szóvá tette, mire a férfi verekedni kezdett, majd kést rántott, és mellkason szúrta a fiatalembert. A sértett barátja megpróbált segíteni, de a támadó társa megütötte. Amikor a villamos megállt, a késelő, a másik férfi és a társaságukban lévő nő elmenekült, de a VIII. kerületi járőrök perceken belül elfogták őket - írja a Bors.

A 28-as villamoson halálra késelt férfi elmenekült kutyusa, Pepsi Forrás: Facebook/Ments meg!

A 43 éves L. Jánost emberölés elkövetésével, az áldozat barátját megütő 38 éves D. Károlyt bűnsegédként elkövetett emberöléssel gyanúsítja. A bűncselekményt követően mindkét férfit őrizetbe vették, azóta letartóztatásban vannak. A 28 éves D. Éva ellen bűnpártolás miatt folytattak eljárást, mert a megalapozott gyanú szerint elrejtette a halálos sebet okozó kést. Az eszközt a rendőrök megtalálták - számolt be róla a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.