Gyász! Életmentés közben halt meg a fiatal fiú

Forrás: Shutterstock -
halál életmentés Temze gyász rendőrség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ketten is az öngyilkos nő után ugrottak a Temzébe.

Szívszaggató történet látott napvilágot. Jimi a 20 éves férfi április 26-án éjfél körül hazafelé tartott a munkájából, amikor egy nő levetette magát a hídról. A fiatal fiú gondolkozás nélkül a hölgy után ugrott, hogy megmentse az életét.

Tettéért Bátorsági díjra jelölték a fiút, aki sajnos az ugrás után életét vesztette.
Ám egy másik férfi is a nő után ugrott, akit az öngyilkos nővel együtt mentettek ki a vízirendőrök. Jimi sajnos akkor nem került elő, csak másnap reggel akadtak rá a hullájára - írta a Dailymail.

a kép illusztráció Forrás: Shutterstock

„Úgy érezzük, hogy teljesen helyénvaló elismerni Folajimi Olubunmi-Adewole, azaz Jimi bátorságát és önzetlen tetteit. Emlékének és hősiességének tiszteletére felvettük a kapcsolatot a Royal Humane Society-vel, hogy elindítsuk a jelölési folyamatot a bátorsági díjra, és szeretnénk Jiminek a londoni rendőrségtől is kitüntetést adni. Részvétünk a barátainak és a családjának ebben a nehéz időszakban"

– nyilatkozta a londoni rendőrség szóvivője a borzalmas eset kapcsán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.