Szerelmi bánat miatt lehetett öngyilkos egy fiatal lány - hetek óta nem találják

Forrás: Shutterstock -
szerelmi bánat öngyilkos eltűnt öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 19 éves lány vélhetőleg a Niagara-vízesésbe vetette magát, mert nem tudta feldolgozni, hogy szerelme szakított vele.

A 19 éves Saniyya Dennis még a múlt hónapban tűnt el, azóta nem találják. A lány valószínűleg öngyilkos lett, mivel párjával nem rég szakítottak. Utána azt írta neki: „Azt hiszem meg fogom ölni magam". Az ezt követő napon látták őt utoljára.

A lány előtte még a barátjának ecsetelte órák hosszat telefonon, hogy végezni akar magával. Ám a barát úgy érezte, sikerült lebeszélnie róla.
Csakhogy Saniyya ezután elmondta édesanyjának, hogy mennyire szereti, és elment otthonról. Egy park biztonsági kamerája készítette róla az utolsó felvételt egy kis szigeten a Niagara-vízesés mellett április 25-én.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

A lány éjjel 1 órakor még SMS-t írt a barátjának, hogy egy Buffalo felé tartó buszon ül, és hazafelé igyekszik. Ám ezután nem lehetett elérni telefonon.
A rendőrség szerint minden jel arra utal, hogy a lány öngyilkos lett, és a Nigara-vízesésbe vetette magát. Ám a holtteste egyelőre nem került elő – írta a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.