Az 50 éves, bradfordi Paula Smith azt állítja, hogy a földönkívüliek elrabolták, űrhajójukba vitték és megmutatták neki a technológiájukat, amiről mi csak álmodhatunk. 

Paula Smith azt állítja, hogy kislány korában rabolták el először a földönkívüliek és ez azóta is folytatódott. Az 50 éves nő zúzódásokról osztott meg képeket, amelyeket elmondása szerint az idegenek okozták, amikor legutoljára elrabolták őt. Ez ezüst színű ufót is lerajzolt, hogy megmutassa, hogyan néznek ki - írja a Daily Star.

52 paranormális eseményt tapasztaltam eddig. Nincs figyelmeztetés, és nem tudom érzékelni, hogy bármi is történni fog. Csak megtörténik. Csak annyit tehetek, hogy a szokásos módon folytatom az életemet, különben megőrülök"

- nyilatkozta Paula, aki azt állítja, hogy a földönkívüliek űrhajójában is járt, akik megmutatták neki, milyen technológiával rendelkeznek.

ufóFotó / Pixabay

Csináltak nekem egy diavetítést, melyen egy gyönyörű folyó egyszer csak fekete lett, a kék ég pedig vérvörös. Hamar rájöttem, hogy ez egy film arról, hogyan pusztítja el az ember a kapzsisága miatt a Földet"

- mondta Paula, aki állítása szerint egy háromszög alakú zúzódással az arcán és az ujjlenyomattal a karján tért haza. Eddig nem beszélt erről, mivel attól félt, őrültnek tartják majd, bár szerinte több ezer ember van még a Földön, akiknek hasonló élményei vannak.