Dr. Erőss Pálról mesélt unokája: "Méltó körülmények között ment el"

Forrás: Youtube -
halála meghalt Dr. Erőss Pál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap érkezett a hír, hogy 87. életévében elhunyt a Legfelsőbb Bíróság egykori bírája, Dr. Erőss Pál. Unokája mesélt róla.

Dr. Erőss Pál a Jogi esetek című tévéműsorban tizenkét éven keresztül segített az embereknek, de ezen kívül családjának is rengeteget adott. Unokája mesélt róla.

Dr. Erőss Pál, az MTV egykori szakértője Forrás: Youtube

"Megöregedett, harmin nap múlva lett volna 87 éves, ami csodálatos kornak számít. Néhány évvel ezelőtt elütötte egy autó, korábban a daganatos betegségét is leküzdötte. Sajnos ebből a szempontból az elmúlt bő évtizede nem telt eseménytelenül, de még sok jó, örömteli dolog történt meg vele, hiszen láthatta az unokáit felnőni, a dédunokáit megszületni.

Elfáradt. Nagyon szép és méltó körülmények között ment el. Tegnap egész nap zuhogott az eső, amikor a nagypapa örökre lehunyta a szemét, kisütött a nap..." – mesélte unokája, Magyar Márton a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.