Elcsaltak, majd prostitúcióra kényszerítettek egy mélyszegénységben élő kiskorú lányt Győrben

Forrás: Shutterstock -
zsarolás kislány prostitució mélyszegénység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Prostitucióra kényszerítettek egy mélyszegénységben élő kiskorú lányt Győrben. A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség zsarolás és minősített emberkereskedelem miatt emelt vádat három elkövetővel szemben. További három személy pedig zsarolás miatt áll bíróság elé.

Két nő és egy férfi azzal csalta győri otthonukba a mélyszegénységben élő kislányt, hogy ott lesz lehetősége pihenni és kikapcsolódni. A lány Győrbe érkezve beleegyezett abba, hogy fehérneműs fotókat készítsenek róla viccből, ám arról nem tudott, hogy azokat feltöltötték egy prostituáltakat hirdető oldalra. Mikor ez kiderült,

arra kényszerítették, hogy idegen férfiakkal létesítsen szexuális kapcsolatot. A két hét alatt ezzel összesen 135 ezer forintot keresett, amit el is vettek tőle.

Elcsaltak, majd prostitúcióra kényszerítettek egy mélyszegénységben élő kiskorú lányt Győrben (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

Miután a kislány hazautazott, a kiskorúval utoljára kapcsolatot létesítő férfi tudomására hozták, hogy az, akivel érintkezett, még kiskorú, és ezért feljelentik, ha nem fizet nekik 600 ezer forintot.

Az összeg kifizetése után a nő, aki kitalálta a zsarolást, már további három férfi társát bevonva, újabb 1 millió 200 ezer forintot követelt a férfitól, ugyanazon fenyegetést alkalmazva. Az újabb fizetés helyett azonban elfogták őket a rendőrök. A minősített emberkereskedelmet is megvalósító elkövetőkkel szemben15 év, a zsarolással vádolt férfiakkal szemben 5 év a büntetési tétel felső határa - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.