A BKK fontos információt közölt a maszkok használatáról: erre kell figyelni

Fotó: Koncz Márton - Origo -
BKK maszkhasználat koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A járványügyi korlátozások enyhítésével összhangban a közterületeken lévő megállókban már nem kötelező szájat és orrot eltakaró maszkot hordani. A közösségi közlekedés használatakor, valamint a zárt helyiségekben - például a metróállomásokon - ugyanakkor változatlanul érvényben van a maszkviselési előírás - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel

Azt írták, hogy a szájat és az orrot egyaránt eltakaró maszk az egyik leghatékonyabb eszköze a járvány elleni küzdelemnek. Figyelmeztettek, hogy kollégáik folyamatosan ellenőrzik az előírás betartását, és kizárhatják az utazásból mindazokat, akik nem tesznek eleget a maszkviselési kötelezettségüknek, sőt 8000 forintos helyszíni pótdíjat is kiszabhatnak rájuk. A BKK arra kéri utasait, tartsák be a járványügyi előírásokat - írja az MTI.

A járműveken és zárt helyiségekben továbbra is kötelező a maszk Fotó: Koncz Márton - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.