Orbán Viktor jelentette be a friss adatokat: változás a kórházban ápoltak számában

Forrás: Facebook/Orbán Viktor -
adatok járvány Orbán Viktor koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orbán Viktor a szokásos pénteki rádióinterjúban számolt be a friss járványügyi adatokról, és elmondta azt is, hogy a nem oltottak mindig veszélyben lesznek. 

Orbán Viktor ismét a Kossuth rádióban számolt be a járvány hazai helyzetéről. Elmondta, hogy 25 ezer első, és 117 ezer második oltást adtak be tegnap, de a fertőzöttek és kórházban ápoltak számát is közölte. Tegnap ezer alá csökkent a kórházban lévők száma, 121-en vannak lélegeztetőgépen. Az aktív fertőzöttek száma 87 ezer.

Orbán Viktor Forrás: Facebook/Orbán Viktor

Azt is elmondta, hogy a nem oltottakban téves kép alakulhatott ki, úgy gondolják, hogy megúszhatják a betegséget. "A vírus az utolsó embert is megtalálja, aki nem védett" - mondta, ezért fontos, hogy mindenki oltassa be magát. Azt is leszögezte, hogy az itthon kapott oltások mindegyike véd az indiai mutánssal szemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.