Sokkoló: holttestet talált a szoláriumban egy nő Némethidegkúton

Forrás: Thinkstock -
halál holttest szolárium
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy automata szoláriumba tért be egy nő az ausztriai Némethidegkúton, ahol az egyik gépben egy holttestet talált. Sokkos állapotba került.

Egy ötvenéves nő holttestét találták meg egy automata szoláriumban az ausztriai Némethidegkúton. Egy nő tért be oda május 23-án, és arra lett figyelmes, hogy az egyik gép működött, de semmilyen hang nem szűrődött ki onnan. Egy érme segítségével kinyitotta az ajtót, és borzalmas látvány tárult elé: egy holttest feküdt a gépben.

A fotó illusztráció. Forrás: Thinkstock

A nő mentőt hívott, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Egyelőre nem tudni mi vezetett a tragédiához, de nem találtak idegenkezűségre utaló nyomokat.

Kiderült, az áldozat délután fél ötkor ment be a szoláriumba, de csak két órával később találták meg. A szolárium tulajdonosa részvétét fejezte ki az elhunyt családjának – írta a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.