Az egykori NB I-s foci bíró, Arany Tamás egyik kutyáját brutálisan megverték, a másikkal pedig kegyetlen módon végeztek. Érthetetlen, ki képes ilyen szörnyűségekre.

Még május 18-án este sétáltattuk Foltit és testvérét, Csöpit a város szélén a házunkhoz közel a másfél éves kislányommal. Mivel senki nem volt a közelünkben, ezért levettük a pórázukat, de egy macskát meglátva elrohantak. Sajnos annyira eltűntek, hogy nélkülük kellett hazamennünk – mesélte a Blikknek Arany Tamás, aki kilenc évvel ezelőtt fogadta be az ebeket, miután hajléktalan gazdájukat elveszítették.  

 

Egy nappal később Csöpi félholtan ténfergett haza. Megverték szegényt, az egész testét sebek borították, alig állt a lábán. Látszott, hogy ember bántalmazhatta, hiszen még tőlünk, a gazdáitól is félt, s remegett. Orvoshoz vittük, hogy életben maradjon.  

IllusztrációForrás: shutterstock

Nem sokkal később a másik kutya, Folti is előkerült, ám ő sajnos már nem élt: fejbe lőtték.

 

Közvetlen közelről végezték ki Foltit, a másfél éves kislányom kedvencét nyírták ki hidegvérrel. Virág egyelőre csak annyit tud felfogni, hogy már csak egy kutyát tud sétáltatni, de engem nagyon megviselt és érzékenyen érintett. Egy zárt telken éltek velünk együtt, soha senkit nem bántottak. Feljelentést tettem, és minden követ megmozgatok, hogy a tettes megkapja a méltó büntetését.