Élő podcast adásban mesélt apja meggyilkolásáról Pedro Rodrigues Filho, és hátborzongató részleteket osztott meg tettéről.

Pedro Rodrigues Filho huszonkétszer szúrta meg apját, hogy bosszút álljon anyja halálán, akit a férfi végzett ki, majd kivágta a szívét, levágta a csücskét, megrágta és kiköpte a darabot. A brazil sorozatgyilkos erről egy online rádiós podcastban számolt be, és úgy beszélt a történtekről, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, amit tett -adta hírül a Bors.

Filhot először 1973-ban tartóztatták le, 13 évesen megölte unokatestvérét, egy évvel később lelőtte az alpolgármestert a városháza előtt, amiért kirúgta apját, és összesen 126 év börtönbüntetésre ítélték.

Amíg a rácsok mögött ült, a büntetése 400 évre nőtt, ugyanis a börtönben 42 elítélttel végzett, köztük a saját apjával. Áldozatai közt volt nemi erőszakért ülő elítélt is, és gyilkos is. Ahogy azt fentebb már említettük, apjának azért kellett meghalnia, mert megölte az anyját, és bosszút fogadott: 18 éves korában ígéretét betartva hidegvérrel megölte apját.

Pedro Rodrigues FilhoForrás: YouTube

Bizony, megöltem apámat a börtönben. Amikor ő is és én is börtönben voltunk, átgondolt tervet készítettem, és megtettem. Huszonkétszer szúrtam meg, eggyel többször, mint ő anyámat,  utána kitéptem a szívét és beleharaptam, megrágtam. Levágtam a szívének a hegyét és megrágtam, majd a testére dobtam a maradékot

-magyarázta Filho, aki 2018-ban szabadult a börtönből, és azóta nyugodt életet él. A férfi 42 évet ült börtönben.