Tragikus vége lett: 4 napra egyedül hagyta gyermekeit a 25 éves nő, akinek bulizni volt kedve

gyerekek anya tragédia egyedül hagyta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves Olga Bazarova bulizni ment a barátaival és egyedül hagyta 11 hónapos kisbabáját és 3 éves lányát. A gyermekeket a nagymama találta meg 4 nappal később a nő otthonában. A 11 hónapos baba éhen halt, míg a 3 éves gyermek a halál szélén volt. 

A 25 éves Olga Bazarova éppen a barátaival bulizott, miközben 11 hónapos fia lassan éhen halt a kiságyában. A háromgyerekes anya egyedül hagyta csecsemőjét hároméves kislányával, aki valamilyen csoda folytán életben maradt. A harmadik gyerek járt a legjobban, a 7 éves fiút egyik barátja gondjaira bízta - írta meg a Daily Star.

Síró csecsemő Forrás: Wikimedia Commons

A két otthon maradt gyermeket a nagymamájuk fedezte fel négy nappal később, miután nem tudott kapcsolatba lépni az édesanyával. A bírósági nyilvántartás szerint a kisfiút holtan találták kiságyában, míg nővére a halál küszöbén állt. A rémült nagymama azonnal mentőt hívott, így sikerült stabilizálni a 3 éves kislány állapotát és megmenteni az életét. Kritikus állapotban, súlyos alultápláltsággal intenzív osztályra szállították.

Az anya beismerte, hogy egyedül hagyta gyermekeiket, de azt nem gondolta volna, hogy a csecsemő meghal. Nem akarta megölni gyermekeit, bár kérdés, mit gondolt, mit fognak enni, hisz a lakásban üres volt a hűtő, bébiétel nem volt a lakásban, bár a gyermekek amúgy sem tudták volna magukat ellátni. Olgát letartóztatták és akár 14 év letöltendő börtönbüntetésre is ítélhetik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.