Borzalmas tragédia: kocsiban hagyták a kétéves kisfiút a hőségben, nem élte túl

Forrás: Shutterstock -
halál gyász hőség tragédia meghalt borzalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló esetről számoltak be az amerikai hatóságok, akiket hétfőn riasztottak egy autóban ragadt gyermekhez, akinek már nem tudták megmenteni az életét.

Egy járókelő telefonált be a lousianai rendőrséghez, hogy minél hamarabb szabadítsák ki az életveszélyes hűségből a fiúcskát, aki akkor már hosszú ideje az autóban volt. Bár a rendőrök hamar a helyszínre érkeztek, a kisfiú életét nem tudták megmenteni, ugyanis hőgutát kapott, és elhunyt. Azt egyelőre nem tudni, miért hagyták felügyelet nélkül a kisgyereket.

Amikor az eset történt, odakint közel 34 fokos meleg volt, az autóban pedig ennél is jóval forróbb volt a levegő. Nem ő az egyetlen, aki egy autóba zárva, a meleg miatt vesztette életét, ő már a negyedik, aki idén így halt meg - írja a Crime Online.

Az eset egyébként sajnálatos módon nem egyedülálló, néhány nappal ezelőtt Vácon is hasonló eset történt:egy kislány nem akart bemenni a boltba, ezért édesanyja és nagymamája a kocsiba zárták, akkor azonban egy járókelő időben észrevette a dörömbölő kislányt, aki neki köszönhetően megmenekült.

Képünk illusztráció. Forrás: Photononstop/Sébastien Rabany

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.