Még mindig nem látni tisztán a Sao Paulo korábbi sztárjnak Daniel Correa Freitasnak a halálával kapcsolatban. A focistát 2018-ban megcsonkítva találták meg, három évvel később került elő a levágott pénisze. Az ügyben hét embert állítanak bíróság elé, ötöt gyilkosság vádjával – köztük a 24 éves focista feleségét, Cristina Brittest.

Egy erdő közepén egy fán találták meg a sokkoló korülmének között elhunyt Correa péniszét. A nyomozás még mindig folyik a gyilkossági ügyben. Amit biztosan tudni: Correa a tragédia előtt egy családi ünnepségen vett részt, majd feleségével lefeküdtek aludni: az ágyban még közös fotó is készült. Ezt a focista több barátjának elküldte - írja a Bors

Olyan vád is felmerült, hogy a focista megpróbálta megerőszakolni a feleségét, így ő és a családtagok végeztek vele, de ezt elvetették. 

A beszámolók szerint az egész egy fotóval kezdődött. A Sao Paulótól kölcsönvett labdarúgó ugyanis kirakott a közösségi oldalakra egy képet, melyen egy szőke hölggyel fekszik az ágyában. A probléma az volt, hogy az alvó hölgy férjnél van, és párjához, Edison Britteshez is eljutott a fotó. A megcsalt férfi azonnal bosszút forralt, összehívta a barátait, és eltervezték, hogy másnap elrabolják a futballistát A férfi három ismerőse segítségével rabolta el a sportolót, a bűntársak a rendőrségen tett tanúvallomások alapján viszont ekkor még nem tudták, hogy Brittes meg is akarja ölni Freitast. Először ugyanis azt mondta, csak a nemi szervét szeretné levágni.

Ez a kép okozhatta Daniel Correa Freitas vesztétForrás: Twitter