Orbán Viktor figyelmeztet: „Senki ne üljön fel ennek a nyári hangulatnak”

Forrás: Orbán Viktor/Facebook -
védőoltás Orbán Viktor koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A miniszterelnök elmondta, attól, hogy sikerült visszaszorítani a koronavírus-járványt, még nem nyugodhatunk meg. Orbán Viktor felhívta a figyelmet arra, hogy aki nincs beoltva, továbbra is veszélyben van.

Orbán Viktor a Kossuth Rádióban adott interjújában figyelmeztette magyar lakosokat arra, hogy hiába szorítottuk vissza koronavírus-járványt, és élvezzük most a nyarat, a veszély még nem múlt el. Ugyanis aki nincs beoltva, valószínűleg el fogja kapni a betegséget.

Orbán Viktor figyelmeztet: aki nincs beoltva, továbbra is veszélyben van. Forrás: Orbán Viktor/Facebook

„Senki ne üljön fel ennek a nyári hangulatnak!" – figyelmeztet a miniszterelnök. „Aki nincs beoltva, azt meg fogja találni a vírus" – folytatta Orván Viktor.

Elmondta, jelenlegi tudásunk szerint az oltottak védelmet élveznek az összes vírusvariánssal szemben. Viszont a különféle mutációk éppen azokat fogják megtalálni, akik nem vették fel a védőoltást. A koronavírus-járványra továbbra is vakcina jelenti az egyetlen megoldást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.