Korlátozások és járatmódosítások lesznek a magyar-francia labdarúgó-mérkőzés miatt

Fotó: Polyák Attila - Origo -
foci Eb 2021 BKK Budapest mérkőzés magyar-francia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korlátozások és járatmódosítások lesznek a szombati magyar-francia Európa-bajnoki labdarúgó-mérkőzés miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

A tájékoztatás szerint a mérkőzés miatt lezárták a Dózsa György utat a Podmaniczky utca és a Kerepesi út között, a Thököly utat a Baross tér és a Hungária körút között. Szintén lezárták a Hősök terét, a Kós Károly sétányt, az Állatkerti körutat a Hősök tere és a Gundel Károly út között, illetve az Andrássy utat a Hősök tere és a Kodály körönd között.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Ezeken kívül lezárták a Stefánia utat, az Istvánmezei utat, az Ifjúság útját, és a Verseny utcát, és ugyancsak lezárásra kell számítani az Egressy úton a Stefánia út és a Hungária körút között, a Szabó József utcában, a Cházár András utcában, a Gizella utcában, a Cserei utcában, az Ilka utcában és a Jobbágy utcában.

A BKK azt írta, az M1-es metró az Eb teljes ideje alatt (kivétel vasárnap) mérkőzésnapokon sűrűbben és meghosszabbított üzemidővel közlekedik. Az M2-es és M4-es metró, valamint az 1-es és az 1M villamos a mérkőzések előtt és után sűrűbben közlekedik.

Felhívták a figyelmet, hogy egyes buszok, és trolibuszok módosított útvonalon járnak majd, több megállót nem érintenek. A BKK azt ajánlja, hogy az utazás megtervezéséhez érdemes a BKK FUTÁR alkalmazást használni, amely valós idejű járatinformációk alapján számolja ki a megfelelő útvonalat.

Egy helyen minden, ami foci Eb!

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.