A 28 éves gyógyszerész meggyikolta a szerelmét és annak új párját. A még haldokló Zoét meg is erőszakolta. A fiatal sosem viszonzta V. Dániel érzelmeit, akiről most egy szomszédja nyilatkozott: nem volt jó véleménnyel a férfiról.

Két fiatal vesztette éltét Szegeden: a 24 éves Zoé és párja. V. Dániel gyilkolta meg őket, ugyanis reménytelenül szerelmes volt a fiatal lányba, aki sosem viszonozta az érzelmeit. A 28 éves gyógyszerész nem bírta elviselni, hogy Zoé más oldalán találta meg a boldogságot, ezért oltotta ki mindkettejük életét. 

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Kiderült, a tettes egészen odáig merészkedett, hogy ugyanabban az épületben bérelt lakást, ahol a fiatal pár lakott, akik csak nemrég kezdték el közös életüket. V. Dánielnek volt egy másik lakása is, amit a szülei vásároltak a számára. A férfi szombaton rontott be egy engedéllyel tartott vadászpuskával a pár lakásába, előbb a fiút ölte meg, majd Zoét lőtte le, akit ezek után megerőszakolt

A gyilkos ezután Szanazugig menekült, ott magával is végzett. Most megszólalt az egyik szomszédja, aki nem volt jó véleménnyel a férfiról. "Dániel nem volt egy megnyerő külsejű, szép arcú fiatalember. Hiába volt gyógyszerész, ápolatlanul, szőrösen és kócosan mászkált mindenhová" - mondta a Blikknek a nő.