Az eltűnt tarpai háziorvos és családja vesztette életét a budapesti szén-monoxid mérgezésben: így búcsúznak tőlük a település oldalán

Forrás: Shutterstock -
szén-monoxid mérgezés eltűnt Budapest Tarpa háziorvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vásárosnaményi rendőrkapitányság eltűnése miatt adott ki körözést Tarpa háziorvosára, akinek eltűnését június 25-re datálták. Most kiderült, hogy a doktor lehet az egyik áldozata a terézvárosi tragédiának.

Hétfőn este holtan találtak egy négytagú családot a VI. kerületi Jókai utcában, szén-monoxid mérgezés miatt vesztették életüket. A rendőrség tájékoztatása szerint egy 45 éves férfi, egy 37 éves nő és két gyermek, egy 7 és egy 5 éves kicsi holtteste feküdt a lakásban. Lapértesülések szerint a tragédia már napokkal korábban bekövetkezett.

Az elhunyt férfi azonos a péntek óta eltűntként nyilvántartott tarpai háziorvossal, a község közösségi oldalán búcsúzott az elhunyt orvostól és családjától.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.