Újabb részletek derültek ki a szén-monoxid mérgezésben elhunyt budapesti családról

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
Terézváros elhunyt család szén-monoxid mérgezés Budapest szén-monoxid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy négytagú család halt meg szén-monoxid-mérgezésben hétfő este Budapesten, a VI. kerületi Jókai utcában. Az áldozatok között két gyermek is van. Újabb részletek derültek ki a tragédiáról.

Hétfőn este a VI. kerületi Jókai utcába riasztották a tűzoltókat, akik méréseket végeztek, és szén-monoxidot mutattak ki az érintett lakásban. A gázszolgáltató munkatársai is kivonultak, és leválasztották a hálózatról az ott működő fűtő- és vízmelegítő-készüléket. A lakásban négy ember holttestét találták meg, közülük kettő gyerek.

A Metropol érdeklődésére Nothoff Ingrid, a BRFK kommunikációs osztályának osztályvezető-helyettese elmondta, hogy egy 45 éves férfi, egy 37 éves nő és két gyermek, egy 7 és egy 5 éves kicsi holtteste feküdt a lakásban. Sajtóértesülések szerint a tragédia már napokkal korábban megtörténhetett, a hatóságokat azért értesítették, mert az édesapa egy ideje nem jelent meg a muunkahelyén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.