Döbbenet! Forró autóban hagyták a kétéves kislányt: nem élte túl

halál börtön kislány tragédia forróság autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A forró autóba zárt kislány hét órán keresztül szenvedett a hőségben. A nőt, akinek vigyáznia kellett volna a gyermekre a szülők bízták meg azzal, hogy napközibe vigye a kislányt, ám hatalmas tragédia történt.

A felelőtlen asszony, akinek a kislányra kellett volna vigyáznia, hét órára a forró autóba hagyta a gyermeket. Az ártatlan kislány nem bírta tovább, a melegben elájult majd életét vesztette.

"a hullát hazavitte a szüleihez" Forrás: Shutterstock

A 43 éves nőt felelőtlen tette miatt gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják.

Kiderült, hogy a kislány reggel fél 7-kor szállt be felügyelője kocsijába. Juana Perez-Domingnak az lett volna a feladata, hogy napközibe vigye a gyermeket, ám mivel az nem volt nyitva, ő maga hazament, a kislányt pedig a kocsijába hagyta megfulladni – írta a DailyStar.

Az asszony azonnal felhívta a kislány édesanyját és elmondta neki, hogy gyermeke halott, majd a hullát hazavitte a szüleihez.

A felelőtlen nőt azonnal őrizetbe vették, 50 ezer dolláros óvadék ellenében szabadlábra kerülhet.

Annak ellenére, hogy minden nyáron figyelmeztetik az embereket arra, hogy sem gyereket, sem állatot nem szabad az autóban hagyni, idén már többször előfordult, hogy egy gyerek életét vesztette a járműben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.