A fiatal lánnyal egyik ismerőse végzett, méghozzá brutális kegyetlenséggel. A férfi megpróbálta ugyan eltűntetni a hozzá vezető nyomokat, de a rendőrség így is elkapta.

Samantha Josephson mulatni ment a barátaival, de soha többé nem tért haza. Szülei hiába keresték, senki sem tudta, hová lett, ezért bejelentették eltűnését a rendőrségen. - írja a Crime Online.

A 21 éves lány holttestére nem sokkal később pulykavadászok találtak rá a mezőn, ami több mint 100 kilométerre volt attól a bártól, ahová utolsó estéjén a lány szórakozni ment a barátaival.  

Testén 100 késtől származó szúrást, és több kisebb sérülést találtak a nyomozók. Hamar egyik barátja került a rendőrség célkeresztjébe. Bár Nathaniel Rowland azt állította, semmi köze a lány eltűnéséhez és megöléséhez, autója hátsó ülésén megtalálták Samantha vérét..

A mobilok GPS adatai alapján az is jól látszik, hogy a két fiatal egészen addig együtt volt, amíg a lány telefonják kikapcsolták. A bíróságon ezek mind megdönthetetlen bizonyítékoknak számítottak.

Ez is érdekelhet: Három elképesztő eset: emberek, akik eltűntek és soha senki nem akadt a nyomukra