Megdöbbentő dolog történt egy Heves megyei kis faluban: egy férfi hónapokon át megerőszakolta, majd teherbe is ejtette 11 éves nevelt lányát.

Amíg a nevelőapa molesztálta a kislányt, vérszerinti édesanyja részegen aludt. Mostanra a nő el is hagyta gyermekeit, így őket jelenleg a nagymama, Margit néni neveli: ő mesélte el a Blikknek kisunokája borzalmas történetét.

"Tavalyelőtt a lányom az interneten megismerkedett Istvánnal. A férfi három nap múlva hozzáköltözött, egy hét múlva pedig már verte az unokáimat"

– mesélte a lapnak a gyerekek nagymamája, majd a teherbe ejtett, ma már 12 éves kislány vette át a szót.

"István először márciusban csinálta velem azt. Úgy éreztem, sose lesz vége. Hiába sírtam, hogy fáj... Kést szorított a nyakamhoz. Azt mondta, megöl, ha kiabálok, ha szólok anyunak" – emlékezett a kislány.

Képünk illusztráció.Forrás: Thinkstock

"Elhittem, mert mindig azzal dicsekedett, hogy ölt már embert, börtönben is ült miatta. Amikor végzett, visszament a másik szobába, anyuhoz. Hónapokig ment ez így. Esténként, miután anyu lekapcsolta a villanyt, majd István bejött a szobába, már tudtam, mi következik"

-tette hozzá. A kislány aztán egy nyári napon rosszul lett, mentő vitte kórházba, és kiderült, hogy tízhetes terhes, így azonnal elvégezték nála az abortuszt.

Azóta nem babázok, amióta tudom, hogy egy igazi növekedett a hasamban. István korábban rám parancsolt, ha a rendőrök rákérdeznek, hogy kivel feküdtem le, azt kell mondanom, hogy az iskolatársammal

-mondta a lányka, de szerencsére Margit néni nem hitte el unokája állítását.

"István DNS mintáját összevetették az unokáméval. Egyezett. Kommandósok mentek érte, majd bilincsbe verve vitték a fogdára. Azóta én vagyok a három gyerek gyámja" -tette hozzá a nagymama.

Ha a 60 éves nevelőapa bűnösnek vallja magát, 16 év fegyházbüntetést kaphat.