A szexi anyuka nevelt lányával együtt elégíti ki a férfiak vágyait. Korábban komoly megélhetési gondokkal küzdött, mára azonban kötegben áll nála a pénz.

Nemrégiben szextapasztalatait is megosztotta a népszerű felnőttfilmes.

A rövid idő alatt igencsak nagy tapasztalatot és vagyont szerző erotikus modell egyébként a közelmúltban arról is beszélt, mi az az öt dolog, amivel egy férfi garantáltan elérheti, hogy egy nőnek orgazmusa legyen.

Nita Marie nagyon sokáig komoly megélhetési gondokkal küszködött, Az amerikai Coloradóban élő 45 éves, kétgyermekes anya nem mindennapi módon oldotta meg problémáját. Szerelmi élete sem a vártnak megfelelően alakult. Egy szakítása után kitett pár szexi fotót a közösségi oldalára, amire csodálkozására sok bátorító szót kapott. Ekkor úgy döntött, hogy profitál testi adottságaiból. Regisztrált az OnlyFans nevű fizetős erotikus oldalra, és jöttek a bevételek is.

A nő jelenleg évente nem kevesebb, mint egymillió dollárt (300 millió forintot) keres éves szinten,
Az erotikus modellnek ez nem volt elég, nevelt lánya is csatlakozott hozzá. Nita egy olyan OnlyFans-oldalt üzemeltet, amin a lányával közösen vetkőzik, együtt elégíti ki a férfiak vágyait.